Καζαμίας 2020 – Μέρος Β

Charles Bronson

(Το πρώτο μέρος του Καζαμία 2020 μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ)

june-clipart-clipartuse-417-on-june-clipart

Μετά την απομάκρυνση του Βαν Γκάντι ακούγονται πολλά ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, οι Αφοί όμως στρέφονται εκ νέου στην ελληνική αγορά και καταφέρνουν να υπογράψουν το πλέον hot όνομα: τον πρωταθλητή Ελλάδας Μάκη Γιατρά.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, τα εύσημα για αυτό το δύσκολο και χρονοβόρο ντηλ πήγαν εξ ολοκλήρου στον Χρήστο Μπαφέ, ο οποίος δούλευε υπογείως και under the radar για μήνες ώστε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη υπογραφή του Μάκη – που στο μεσοδιάστημα είχε γίνει περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της δουλειάς του με τη Φενέρ και του τίτλου στην Ελλάδα.

Η συμφωνία εντέλει έκλεισε μια Κυριακή μεσημέρι στο Καραούλι λίγο πιο πάνω απ’την Αγιά Σωτήρα, την ώρα που ο Χρήστος παράγγελνε το τρίτο εξοχικό, μια κίνηση που έπεισε τον Μάκη ότι υπάρχει όραμα στην ΚΑΕ κι ότι όντως αξίζει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νέα εποχή.

157943719061275668.jpg

Ο, γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα, κόουτς Γιατράς, για να τονίσει την ιερότητα της στιγμής, υπέγραψε το 3ετους διάρκειας συμβόλαιό του, αντί για μελάνι, με το λίπος που είχε μείνει στον δίσκο με τα παϊδάκια, φωνάζοντας δυνατά:

“Έφτασε η ώρα μπαρμπα-Κώστα!”.

Κανείς δεν ήξερε τότε τι μπορεί να σήμαινε αυτό που είπε.

Οι πρόεδροι δηλώνουν στην συνέντευξη τύπου ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη και εκτιμούν ότι η ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του κοουτς Γιατρά θα παραμείνει για 14η συνεχόμενη χρονιά η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Στον Παναθηναϊκό εντωμεταξύ σκάει είδηση βόμβα που τους πιάνει όλους εκ απήνης και τραντάζει τον οργανισμό συθέμελα: ο Ρικ Πιτίνο παράτησε τον ΠΑΟ στα κρύα του λουτρού για τα μάτια της Φενερμπαχτσέ. Αυτή η εξέλιξη φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις και στο στρατόπεδο της Εθνικής, αφού, μετά από σχετικό βέτο που έθεσε ο πρόεδρος Ερντογάν, ο κόουτς Πιτίνο αναγκάζεται να παραιτηθεί και από προπονητής της επίσημης αγαπημένης.

Εν μέσω πανικού ο Γ. Βασιλακόπουλος προσεγγίζει αρχικά τον κόουτς Σκουρτόπουλο, που όμως αρνείται, και τελικά χρήζει διάδοχο του Πιτίνο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο κόουτς Πεδουλάκης στη πρώτη του συνέντευξη τύπου σαν προπονητής της Εθνικής δηλώνει πιστός στρατιώτης του ΠΑΟ και πάντα έτοιμος να υπηρετήσει την ομάδα της καρδιάς του από οποιοδήποτε μετερίζι του ζητηθεί. Ο πρόεδρος ανακοινώνει και την επίσημη αλλαγή στο logo της ΕΟΚ ώστε να εναρμονισθεί πλήρως με το Legacy του, κίνηση που γνωρίζει μεγάλη αναγνώριση και επικροτείται με σειρά άρθρων τόσο στην Πράσινη όσο και στο SDNA.

logo EOK

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτή η αναταραχή αποπροσανατόλισε την ομάδα από τον στόχο της, η οποία πήγε άπατη και τερμάτισε τελευταία στον όμιλο παίζοντας όμως βαθιά σκεπτόμενο μπάσκετ.

july-clipart-month-5

Η θητεία του Κόουτς Γιατρά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού αρχές Ιουλίου ανακοινώθηκε και επισήμως η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Ελληνικό, το οποίο θα ονομαστεί SPANOULIS ARENA και θα είναι έτοιμο το 2023.

Spanoulis Arena.JPG

Παράλληλα ο κόουτς ξεκίνησε να σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς, επιλέγοντας να στηριχτεί στο ρόστερ που έφτασε ως τον τελικό της Κολωνίας.

Δυστυχώς υπήρξαν απώλειες που πόνεσαν τον Κόουτς αλλά δεν μπορούσαν να αποφευχθούν, αφού ο Νικόλα Μιλουτίνοφ (ο οποίος συγκινημένος πόσταρε στο insta του μετρ του Αργυρού “Δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν”) και ο Μπράντον Πολ (που φεύγοντας τσακώθηκε με την Ryan Air επειδή δεν του επέτρεψαν να πάρει τις 12 βαλίτσες του σαν χειραποσκευές) αποχαιρέτησαν αμφότεροι το λιμάνι.

Ο κόουτς Γιατράς πλέον είχε να επιλέξει δύο βασικά γρανάζια της μηχανής του, και  προς έκπληξη όλων διάλεξε να αντικαταστήσει τους παίχτες που έφυγαν βασιζόμενος στις υποδείξεις των οπαδών.

Πιο συγκεκριμένα λάνσαρε ένα νέο πρότζεκτ το οποίο ονόμασε “Συμμετοχική Γαυροδημοκρατία”, αφού ανακοίνωσε ότι όλες οι μεταγραφικές κινήσεις πλέον θα αποφασίζονταν μέσω poll στο τουίτερ.

sym.JPG

Από ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος η επιλογή αυτή ήταν το λιγότερο ατυχής, αφού παναθηναϊκοί χάκερς (οι οποίοι είναι οι καλύτεροι στην πιάτσα, όντας πρωταθλητές στα e-sports) σαμπόταραν τη διαδικασία ψηφίζοντας κατά χιλιάδες – διαμορφώνοντας έτσι ένα ακραίως ελληνικό και αρκετά αδύναμο ρόστερ στο οποίο ήταν εμφανής η έλλειψη αθλητικότητας:

Κόνιαρης / Λαρεντζάκης / Σπανούλης / Μάντζαρης / Μπολντγουιν (ξαναγύρισε γιατί τελικά στην έφεση που έκανε αποδείχθηκε ότι έφταιγε ο Πολ στο περσινό επεισόδιο) / Παπανικολάου / Χαραλαμπόπουλος / Ποκουσέφσκι / Πρίντεζης / Βεζένκοφ / Ρούμπιτ / Έλις / Χαπ / Μπόγρης

Παρόλη την αρνητικά διαμορφωμένη κατάσταση ο κόουτς Γιατράς δεν αποθαρρύνθηκε και ξεκίνησε την προετοιμασία δηλώνοντας σίγουρος ότι η ομάδα φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Στον Παναθηναϊκό, μετά από ενδελεχές κι εκτεταμένο χτένισμα της αγοράς, αποφασίζουν να δώσουν τα ηνία της ομάδας εκ νέου στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος εμφανίζεται με νέο look (σκισμένα τζιν, μοικάνα, σκουλαρίκια κι αλυσίδες) το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, υιοθετήθηκε βασισμένος στο μοτό “κι αν δε με σέβεστε, θα με φοβάστε”. Στη δε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι “ξεχάστε τον κύριο που ξέρατε, no more Mr. Nice guy”.

4e7c05ac336d7459210a71332fd6a818_august-clipart-transparent-background_1226-398

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και κατά κοινή ομολογία είναι η πιο σκληρή που έχει γίνει ποτέ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει θέσει σαν βασικό του στόχο να φτιάξει ένα σκληρό σύνολο, που να μπορεί να επιβληθεί αθλητικά και πνευματικά σε κάθε αντίπαλο – ανεξάρτητα τις συνθήκες του αγώνα (απουσίες/κούραση/έδρα/φαΐ της προηγούμενης ημέρας κτλ).

Μαρτυρίες παιχτών κάνουν λόγο για προπονήσεις εφάμιλλες με αυτές του Σταλόνε στο Ρόκι 4 και του Βαν Νταμ στο Κικ Μπόξερ, υπό την συνεχή ακρόαση του Into Glory Ride των Manowar στο repeat (σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ιθαν Χαπ τα βράδια παραμιλούσε στον ύπνο του “for when we march, your sword rides with me”).

157943719061275668.png

Επιπλέον ο προπονητής του Ολυμπιακού, για αποφόρτιση, οργάνωνε κινηματογραφικές βραδιές όπου προβαλόταν αποκλειστικά και μόνο το Braveheart, ενώ παράλληλα επέβαλε στους παίχτες του πριν από κάθε παιχνίδι να λένε ομαδικά, αντί για το πατροπαράδοτο “ζντο”, την προσευχή του Κόναν:

“Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, and why we died. All that matters is that today, two stood against many. Valor pleases you, so grant me this one request. Grant me revenge! And if you do not listen, the HELL with you!”

Τέλος η μόνη “διασκέδαση” που επέτρεψε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ήταν το να παίζουν οι παίχτες μήλα – όμως αντί για μπάλες χρησιμοποιούσαν νάρκες.

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Πρίντεζη: “Δεν έχω ξαναδεί πιο σκληρό καριόλη από τον Κόουτς Γιατρά, ο Σφαιρόπουλος μπροστά του είναι σαν νεράιδα του δάσους”.

dji_kidilly_september_c

Τα πρώτα φιλικά τουρνουά έχουν ξεκινήσει και τα αποτελέσματα της επίπονης προετοιμασίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, ενώ όλοι οι παίχτες βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση – καταπίνοντας χιλιόμετρα και λεπτά στο παρκέ χωρίς να νιώθουν την παραμικρή κούραση ή ενόχληση. Ο τύπος αποθεώνει το πρόγραμμα Γιατρά, ενώ αρκετοί προσπαθούν μάταια μέσω μετρήσεων να αποκωδικοποιήσουν την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει αυτό σε πολλούς παίχτες (χαρακτηριστικά ο Κόνιαρης είναι πλέον ένα κράμα Τορέτο και Ροκ, ο Χαραλαμπόπουλος φέρνει κάτι ανάμεσα σε He Man και Ivan Drago, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ αν είχε καραφλοχαίτη και μουστάκι Hell’s Angels θα ήταν φτυστός ο Hulk Hogan).

 

Στο παρασκηνιακό παιχνίδι υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις, αφού για αδιευκρίνιστους λόγους ο τέως, πλέον, πρόεδρος της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλος έχρισε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως επόμενο ηγέτη του Ελληνικού μπάσκετ, μια κίνηση που έφερε τα πάνω κάτω και άνοιξε τον δρόμο της Α1 στον Ολυμπιακό.

Ύστερα από αρκετό καιρό μαθεύτηκε ότι ο Κος Βασιλακόπουλος πήρε αυτήν την απόφαση μετά από μια μεταμεσονύχτια επίσκεψη που δέχτηκε στο σπίτι του απο τον Γ. Σκινδήλια, ο οποίος είχε αυτομολήσει από την ΚΑΕ και δρούσε σαν παράνομος των βουνών – στα πρότυπα των λήσταρχων Νταβέλη και Γιαγκούλα αλλά με έδρα την παρατημένη κι ερημωμένη χαλυβουργική.

ZTghNTIe.jpg

Στον ΠΑΟ, εκτός από τον εκνευρισμό που προκάλεσε η άνοδος του Γιαννάκη στον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού ο Νικ Καλάθης πληρώνει το buy out του συμβολαίου του και πηγαίνει στην Φενέρ για να πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα που στο μεσοδιάστημα έχει ανανεώσει στους Τουρκους με 3 ετές συμβόλαιο (0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.5 + 0.5)

october

Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας την πολύ θετική εικόνα των φιλικών του Σεπτεμβρίου, παρουσιάζεται καταιγιστικός.

Η ομάδα περνάει από παντού σαν τον Λίβα που καίει τα σπαρτά και κερδίζει στις 4 πρώτες αγωνιστικές κατά σειρά την Ρεάλ εντός, την Μπάγερν εκτός, την Ζαλγκίρις εντός και την Βιλερμπάν εκτός – κι όλα αυτά παρουσιάζοντας ένα πολύ σύγχρονο 2way σύνολο που κάνει τους αναλυτές να παραληρούν. Πλέον όλοι μιλάνε για το θαύμα του Γιατρά, αφού η ομάδα μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταμορφώθηκε και δε θυμίζει σε τίποτα την προβληματική εικόνα των τελευταίων ετών.

giphy.gif

Ακόμα πιο ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι η νέα φρουρά έχει βγει μπροστά για τα καλά: Η τριπλέτα Κονιαρης, Χαραλαμπόπουλος και Βεζένκοφ που εξελίσονται σε διαβοήτη συμμορία εντός και εκτός των παρκέ έχουν πάρει τα ηνία και με διαδοχικές ηγετικές εμφανίσεις δείχνουν ότι το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό.

Όλοι πλέον αδημονούν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 02/11, ο οποίος, δίχως να έχει καταφέρει ακόμα να αντικαταστήσει τον Καλάθη, έχει εμφανιστεί πολύ προβληματικός στις πρώτες αυτές αγωνιστικές, έχοντας τη φτωχή συγκομιδή 1/4.

Εντωμεταξύ σε ανύποπτη στιγμή, μετά από σχετική ερώτηση, ο κόουτς αποκαλύπτει τι σήμαινε εκείνη η φράση που φώναξε μόλις υπέγραψε το συμβόλαιο:

“Ο μπαρμπα-Κώστας ήταν γείτονας μου στη Πάτρα και συνέχεια τον άκουγα που παρακάλαγε τη γυναίκα του για να δοκιμάσουν κάτι πιο….πικάντικο ερωτικά. Ε εκείνη συνήθιζε να του αρνείται λέγοντας του ‘πρώτα θα πάει ο Μάκης στον Ολυμπιακό και μετά θα σου ανοίξω την πίσω πόρτα’, οπότε ένιωσα ότι τη στιγμή της υπογραφής δούλεψα και για εκείνον”.

Στα της Α1 τώρα, συγκαλείται έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ με την παρουσία του Προέδρου Γιαννάκη ώστε να εγκριθεί και τυπικά η συμμετοχή του Ολυμπιακού μέσω wild card στο επόμενο πρωτάθλημα.

November-newsletter-clipart

Ο μήνας ξεκινάει θριαμβευτικά με μια μεγαλοπρεπή νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου στο ΣΕΦ. Η τελική διαφορά των 21 πόντων είναι μάλλον τιμητική, αφού η εικόνα των δυο αντιπάλων ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες: από τη μία ο Ολυμπιακός που θύμιζε τραίνο του υπερσιβηρικού, κι από την άλλη ο ΠΑΟ που θύμιζε τον καρβουνιάρη που κάνει το Αθήνα-Λάρισα σε 8.5 ώρες. .

Στο στρατόπεδο του αιωνίου οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Δ. Γιαννακόπουλος ξεσπάει μετά τον διασυρμό του ΣΕΦ και ζητάει από όλη την ομάδα να γυρίσει στο ΟΑΚΑ μπουσουλώντας. Ο κόουτς Πασκουάλ αυτή την φορά αρνείται να υπακούσει, κί έτσι θα αποτελέσει παρελθόν για δεύτερη φορά από τον πράσινο πάγκο. Στη θέση του θα έρθει ένας παλιός γνώριμος: ο Αργύρης Πεδουλάκης.

141950.jpg

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και κάνουν όνειρα για το 4ο, αποθεώνοντας σε κάθε ευκαιρία τον κόουτς Γιατρά και θεωρώντας τον μετενσάρκωση του Ντούντα και αληθινό προφήτη του Σοφού.

Ένα γκρουπ οπαδών μάλιστα έφτιαξε κι ένα χρυσό ομοίωμα του Μάκη, το οποίο λατρευόταν σαν θεότητα.

Τότε ήταν όμως, στο απόγειο της αισιοδοξίας και της αλαζονείας, που η ατυχία (ή η Νέμεσις κατά πολλούς) χτύπησε την πόρτα της ομάδας.

Η πολύ σκληρή προετοιμασία του καλοκαιριού άρχισε να δείχνει το άσχημο και σκληρό της πρόσωπο, αφού μαζικές θλάσεις, υπό την μορφή επιδημίας, έκαναν την εμφάνισή τους στους παίχτες.

Συγκεκριμένα στην πρώτη προπόνηση μετά το νικηφόρο ντέρμπι, τέθηκαν νοκ άουτ για ενάμιση μήνα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στο αμέσως επόμενο παιχνίδι (εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα) ο κόουτς Γιατράς είδε τους Βασίλη Σπανούλη και Ιθαν Χαπ να αποχωρούν αμφότεροι με μυϊκούς τραυματισμούς.

Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα πριν την κατρακύλα του Δεκεμβρίου ήταν η ηρωική νίκη στο ΣΕΦ με τη Φενέρ, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εξωπραγματική εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου (7/8 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 6/6 βολές, 7 ασσιστ, 6 ριμπάουντ) – αναγκάζοντας τον Κόουτς Πιτίνο να δηλώσει μετά το τέλος του παιχνιδιού:

pitino

Ο Καλάθης στην παρθενική του εμφάνιση σαν παίχτης της Φενέρ στο ΣΕΦ χειροκροτήθηκε και δήλωσε στο τέλος ότι ” Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να εκτιμάει”.

Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει κανονικά με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μόνος και αήττητος στην πρώτη θέση, δύο νίκες πάνω από ΑΕΚ και ΠΑΟ που ισοβαθμούσαν στην δεύτερη θέση.

Ο κόσμος παραμένει αισιόδοξος αλλά τα πολύ δύσκολα μόλις έχουν ξεκινήσει.

DDDoodles_December_Delights_wordart_4

Ή αλλιώς ” Ο μαύρος Δεκέμβρης του 20″, ήτοι ο μήνας με μηδέν νίκες.

Η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, αφού κι άλλες θλάσεις έκαναν την εμφάνισή τους – θέτοντας εκτός ομάδας, ούτε λίγο ούτε πολύ, 7 παίχτες! Ο προπονητής του Ολυμπιακού πλέον δεν μπορούσε να υπολογίσει στους Λαρεντζάκη, Μπολντγουιν, Σπανούλη, Χαραλαμπόπουλο, Πρίντεζη, Χαπ και Μπόγρη.

Ο κόουτς Γιατράς, μην έχοντας πολλές επιλογές, αναγκάστηκε να ανεβάσει τη μισή αναπτυξιακή ομάδα για να συμπληρώσει 12αδα. Προφανώς αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση του Ολυμπιακού, αφού εν μια νυκτί μετατράπηκε από φόβητρο σε σάκο του μποξ – το ΣΕΦ δε από άπαρτο οχυρό έγινε τραγούδι της Δημητρίου (όσοι περάσανε, πήραν και κάτι).

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού όμως δεν αφορούσαν μόνο τους τραυματισμούς και το αγωνιστικό κομμάτι…

Η μεγάλη ζημιά έγινε σε ένα έκτακτο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, που είχε συγκαλέσει για να συζητηθούν τα τηλεοπτικά. Εκεί ήταν παρόντες όλοι οι ισχυροί άνδρες των ΚΑΕ, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τότε ήταν που ο Λήσταρχος Σκινδήλιας κι η συμμορία του ήρθαν απ’τή Ελευσίνα χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση και διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμα τους. Ο ίδιος ο Σκινδήλιας επιτέθηκε κατευθείαν με ακατάπαυστη εκδικητική μανία στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, προκαλώντας του μόνιμες σωματικές βλάβες (ο Κος. Γιαννακόπουλος δε μπόρεσε να ξανακαπνίσει από τότε). Το δε πρωτοπαλίκαρο του Σκινδήλια έκοψε το μαλλί του Νέστορα και το πέρασε ζωνάρι.

Λήσταρχος Σκινδ.JPG

Για όλα αυτά κατηγορήθηκαν οι Αφοί σαν ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι μάταια προσπαθούσαν να εξηγήσουν ότι πλέον ο Σκινδήλιας δεν έχει καμία σχέση με την ΚΑΕ.

Αποτέλεσμα αυτού του ντροπιαστικού  σκηνικού ήταν η αποβολή του Ολυμπιακού από την Α1 και δικαστική καταδίκη των Αφών απέναντι στον Δ. Γιαννακόπουλο. Την πρώτη και μοναδική δικαστική νίκη του επί των Αφών την γιόρτασε ο επιφανής φίλαθλος με μισή τζούρα ατμού με γεύση Peanut butter φραγκόσυκο στιγμή που δημοσιεύτηκε άμεσα και στο Insta profile του.

Η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και δεν φαινόταν πουθενά να σταματάει αυτή η κατηφόρα.

Όσοι είναι κοντά στον κοουτς λένε ότι δεν τον είχαν δει ποτέ ξανά τόσο προβληματισμένο, με αποκορύφωμα το ότι στο χριστουγεννιάτικο γεύμα έφαγε μόνο μια σαλάτα με κινόα, ρόδι και σταφίδες. Μετά το τέλος του γευματος και σε μια στιγμή απόγνωσης και αυτοκριτικής ο coach G παραιτήθηκε αφήνοντας την ομάδα ακέφαλη και επέστρεψε πίσω στον Προμηθέα  τον οποίο και θα αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός αρχές Ιανουαρίου του 2021 στην Πάτρα.

Το 2020 έκλεισε με το χειρότερο τρόπο για το σύνδεσμο.

Άραγε το 2021 θα έχει κάτι καλύτερο να προσφέρει;

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Συζήτηση με τον Δ. Καρύδα - Part I

Το να λες ότι αγαπάς κάτι και να το παρακολουθείς σαν χόμπι […]

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x