Μίλα μου για άμυνα

Νavaho

Ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα στο blogging ειδικά όταν είσαι ερασιτέχνης και δεν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον «ρόλο» σου είναι ότι μπορείς να δοκιμάζεις οτιδήποτε θέλεις χωρίς το άγχος της αποτυχίας. Είναι σαν τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων κάθε καλοκαίρι ή την εκλογική αποτίμηση των κομμάτων που είναι πάντοτε όλοι ενισχυμένοι <sic> Επιπροσθέτως ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το Red Point Guard ήταν ότι δεν βρίσκαμε την οπτική και το περιεχόμενο που ψάχναμε σε άλλες σελίδες και έτσι αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε μόνοι μας. Εμείς για εμάς αρχικά, αλλά και τους αρκετούς φίλους που στην πορεία παρακολουθούν το τι λέμε και γράφουμε. Οπότε ας πούμε ότι το να δοκιμάζουμε νέα πράγματα είναι και λίγο μέρος του ποιοι και τι είμαστε.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινήσαμε πριν αρκετό καιρό το Red PointCast όπου αρχίσαμε να μιλάμε με ειλικρίνεια και ευθύτητα για όσα μας απασχολούν, μετά από λίγο καιρό καλέσαμε επαγγελματίες του χώρου για να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να μας λύσουν απορίες. Προσθέσαμε Pre Game και Post Game reports στα κείμενα μας, ασχοληθήκαμε με μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας σε αφιερώματα. Θυμηθήκαμε όλους τους τελικούς Euroleague που αγωνίστηκε η ομάδα. Φτιάξαμε ένα Radar για ταλαντούχους παίκτες που ενδεχομένως να μας απασχολήσουν ως προσθήκες είτε ως αντίπαλοι. Κάναμε πολλά scouting report για κάθε παίκτη που προσέθεσε η ομάδα στο ρόστερ. Τραγουδήσαμε νέες και παλιές επιτυχίες στο RPG JukeBox και φυσικά ανοίξαμε την καρδιά μας στα διάφορα κείμενα του «Μπασκετόγαυρου» είτε τα «Fiction».

Χωρίς να τα παραμελήσουμε όλα αυτά ήρθε η στιγμή να προσθέσουμε και λίγο οπτικό υλικό στον δικό μας δημόσιο «διάλογο». Και με αφορμή της ατελείωτες συζητήσεις και προσδοκίες για τον νέο Ολυμπιακό του Coach B είπαμε να καταγράψουμε το τι περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο με βάση τα όσα έχουμε παρατηρήσει και διαπιστώσει από τις προηγούμενες δουλείες του. Το εγχείρημα έχει ένα λίγο υψηλότερο ρίσκο λόγω τεχνικών θεμάτων αφού μαθαίνουμε «on the job» πως να δουλεύουμε το editing στα video όμως είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα φτάσουμε στα επίπεδα που εμείς μπορούμε και ελπίζουμε ότι θα κατορθώσουμε.

Αρκετά όμως με τις φλυαρίες ας περάσουμε στο προκείμενο. Και στην 1η αυτή προσπάθεια θα μιλήσουμε για το τι περιμένουμε στην άμυνα του Ολυμπιακού μέσα από την οπτική του… you know who. Του Navaho που αφιέρωσε πάρα πολλές ώρες για να φτιάξει αυτό το 1ο πειραματικό βίντεο που ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρον όσο εμείς που το έχουμε δει ήδη.

Περιμένουμε με αγωνία (ο Navaho όχι όλοι μας) τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας είτε κάτω από το κείμενο στο Disqus είτε μέσω email και στα Social Media για όσους μας ακολουθείτε και εκεί.

Καλή αγωνιστική χρονιά!

Επιστρέψαμε.

The RPG Team

Word Art (27)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

The All Star impact

Kατι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, μα πάντα μπασκετικο! Μέσα από τη στήλη Pop […]

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d