Red Hedgehog: “Μετά την καταιγίδα, ηρεμία στον Αστακό”

Guest

Ο φίλος της σελίδας, γνωστό τουητερικό ακκάουντ https://twitter.com/VDimi7 , ο αγαπητός Σκαντζόχοιρος, προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τον εκνευρισμό του από την ήττα του Ολυμπιακού μας στο Αστρομπάλ και στην διαδικασία ψυχοθεραπείας του μας έστειλε ένα ωραίο κειμενάκι, να τα βγάλει από μέσα του!

 

Προς αγαπητό RPG και σύγγαυρους,

Μερικά λεπτά αφότου ξύπνησα και συνήλθα πλήρως, κάθομαι και σκέφτομαι τις και έως ακραίες αντιδράσεις μου μετά την κόρνα της λήξης και την χθεσινή σοκαριστική ήττα, ίσως από την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης.
Από τον Νουά, είπα… Από τον Νουά… Ναι ο χαμηλοπίσθιος σουτέρ της Βιλερμπάν έδωσε την χαριστική βολή στον Ολυμπιακό και υπέγραψε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα της Λυών.
Την εξέλιξη του ματς όλοι την είδαμε… Θα μου πείτε “Τι πιο σύνηθες να συμβεί;”… όπως και ένας μεγαλοδημοσιογράφος σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας μεγιστάνα… Ο Ολυμπιακός φέτος έχει συνηθίσει να μοιράζει δωράκια σε ομάδες και μάλιστα σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή να προηγείται με μεγάλες διψήφιες διαφορές και στο τέλος να καταρεει και να χορηγεί στην κυριολεξία τα παιχνίδια στον αντίπαλο… Δεν θα ασχοληθώ με το τεχνικό κομμάτι για να μην μακρυγορώ, αλλά το μόνο που θα πω είναι ότι το ματς στο Αστρομπάλ ήταν στα μάτια μου το ίδιο με την Μονακό στο ΣΕΦ… Πραγματικό καρμπόν…
Τώρα πέραν του οπαδικού μου συναισθήματος, πίνοντας τις πρώτες γουλιές από τον αγαπημένο μου espresso lungo και κοιτάζοντας την υπέροχη θάλασσα του Αστακού, μπήκα στο mood της λογικής και την νηφαλιότητας… Και θα ήθελα να πω κάποια λόγια πριν κλείσω το 1ο μου “οπαδικό δοκίμιο” στο αγαπημένο μου RPG.
Η ομάδα μας είναι πολύ καλή έως υπέροχη. Παίζει το πιο θελκτικό και το πιο ελκυστικό μπάσκετ και αυτό έχει σαν συνδυασμό να παίζει και το καλύτερο μπάσκετ στην διοργάνωση. Έχουμε βέβαια και τις αδυναμίες μας αλλά έτσι είναι, νομοτελειακά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα υπέροχα αλλιώς θα μας έδιναν την κούπα από τον Οκτώβρη. Στο μεγάλο επίπεδο όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Θα υπάρξουν και βραδιές που θα χάσουμε και με οδυνηρούς τρόπους όπως με τους Γάλλους.
Θέλω να τονίσω επίσης πως μέσα σε μια βδομάδα παίξαμε 4 παιχνίδια. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια σε φουλ ενέργεια. Όλα τελικά έχουν μια εξήγηση αν τα βλέπεις νηφάλια τα πράγματα έτσι; Όλα λίγο δένουν. Τέλος θα ήθελα να πω κάτι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήταν μια οδυνηρή ήττα, ναι, αλλά δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να τα ισοπεδώνουμε όλα.
Η διοργάνωση είναι ένας Γολγοθάς που οι παίχτες – προπονητές – διοίκηση και ο κόσμος ανεβαίνουν μαζί. Τα λυπηρά με τα χαρούμενα συναισθήματα από αγώνα σε αγώνα κρέμονται από μια κλωστή. Γι’ αυτό θα ήθελα να στηρίξετε την ομάδα σε όλα της τα αποτελέσματα. Βασικά αυτό είναι το αυτονόητο κιόλας γιατί αυτό της αξίζει! Και ειδικά σε αυτούς που έχουν την τύχη και την δυνατότητα να πάνε στο γήπεδο, που εγώ δεν την έχω γιατί μένω μακριά, στηρίξτε και φωνάξτε γι’ αυτήν την ομαδάρα.
Αυτά τα λίγα από εμένα, ελπίζω να τα ξαναπούμε. Να αγαπάτε την ομάδα!
Εις το επαναλέγειν και
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!

Σκαντζόχοιρος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Επιστροφές - Καταστροφές

Επιστροφές – καταστροφες λέει το λαϊκό άσμα και μάλλον κάτι ήξερε ο […]

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x