Η μάχη του Μιλάνο

RPG Team

– Η μάχη του Λενιάνο διεξήχθη στις 29 Μαΐου 1176 ανάμεσα στα στρατεύματα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, υπό την ηγεσία του Φρειδερίκου Βαρβαρόσσα και στα στρατεύματα της Λομβαρδικής Ένωσης κοντά στην πόλη του Λενιάνο, 24 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου. Η μάχη κατέληξε σε πανωλεθρία για τον στρατό του Φρειδερίκου. Τι σχέση έχει αυτό με την σημερινή ημέρα; Kαμμία, αλλά δημιουργεί μια ωραία εισαγωγή για το θέμα μας που είναι η απόβαση των “στρατευμάτων” του Red Point Guard στο Μπέργκαμο και το οδοιπορικό που θέλουμε να πιστεύουμε θα καταλήξει με ένα πανηγυρικό Aperitif απόψε το βράδυ. Ο Red Emerald αναλαμβάνει να ενημερώνει το κείμενο με όσα του μεταφέρονται.

26/11/2021

– Οι Αταραξίας, Σπανούλαρος και ο Θύμιος (a.k.a. ο άνθρωπος της διοίκησης) είναι ήδη στο Μιλάνο και ξεκινάμε να σας παρουσιάζουμε το οδοιπορικό των μπασκετόγαυρων του Red Point Guard που έχουν πάει να φέρουν το πρώτο εκτός έδρας W στην γειτονική Ιταλία. Μείνετε συντονισμένοι θα ακολουθήσουν διάφορα.

Μεσημέρι αεροδρόμιο του Μπέργκαμο

Στο μεταξύ στο κέντρο του Μιλάνο ο Σπανούλαρος κόβει βόλτες περιμένοντας τους πληβείους… και επιβεβαιώνοντας την κριτική που του ασκεί ο Ναβάχο ότι είναι elite και κάνει ζωαρά. (Σημείωση Red Emerald: Δεν ξέρω εγώ απλά καταγράφω μια πραγματικότητα). Αν δείτε κάποιον τύπο να τραγουδά μόνος του συνθήματα για τον Ολυμπιακό… εεεε αυτός είναι!

16:30

– Θυμάστε που έλεγαν ότι θα πάνε στο ξενοδοχείο κλπ… ναι τελικά έκατσαν για μπύρες. Ενδεχομένως να προφθάσουν να είναι στο γήπεδο για τον αγώνα.. Μπορεί το οδοιπορικό να ολοκληρώνεται τελικά έτσι εδώ και άδοξα! Όμως ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους τύπους. Η τελευταία ενημέρωση λέει ότι σε 90 λεπτά θα σκάσει ηχητικό Pre Game για να δούμε.

18:00

Ποιό Pre Game τώρα αφού βρήκαμε την κόμπρα, Σασα και Αρχηγό ας αράξουμε…

18:30

– Ρε σεις δεν πρέπει να φύγουμε σιγά σιγά για το γήπεδο; Κάτσε να βγάλω 2 φωτογραφίες ακόμα!!

 

Pre Game Time!

– Σκέψεις λίγο πριν το παιχνίδι

 

20:00

– Είμαστε επιτέλους μέσα στο Mediolanum Forum. Πάμε ρε ΘΡΥΛΕ!

Ημίχρονο – (45-60)!!!

Τελικό 72-93!!!

Τρελό διπλό στο Μιλάνο. Μια νίκη που την χρειαζόμασταν πάρα πολύ! Τα χαμόγελα μέχρι τα αυτιά.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Επόμενη στάση Μιλάνο

Στο Μιλάνο θα συνεχίσει την προσπάθεια του ο Ολυμπιακός για την πρόκριση […]

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: