Red PointCast Ep#19 – Συζήτηση με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Β Development Team – Νίκο Καμπούρη

RPG Team

Όταν ξεκινήσαμε πριν από σχεδόν 4 χρόνια το Red Point Guard κανείς από εμάς δεν περίμενε ότι η  σελίδα θα μεγάλωσε τόσο ούτε ότι θα βρισκόμασταν τόσοι μπασκετόγαυροι μαζεμένοι κάτω από την ίδια ιντερνετική στέγη. Δεν είναι κρυφό ότι η παρέα μας απολαμβάνει να μιλάει να γράφει και να ζει το παιχνίδι και ιδιαίτερα την πορεία του Ολυμπιακού. Στις χαρές τρελά πανηγύρια και στις ήττες στεναχώρια και κατήφεια… δεν γίνεται αλλιώς αν είσαι αισθηματίας οπαδός – και υγιής άρρωστος.

Προσπαθούμε να αναλύσουμε και να καταλάβουμε το Παιχνίδι και πως το υπηρετεί η ομάδα μας. Ανταλλάζουμε με εναλλακτικό και ελεύθερο τρόπο απόψεις σχετικά, συχνά συγκρουόμενες αλλά χωρίς λογοκρισία, εξαρτήσεις και κοινή γραμμή. Όλοι μας συμφωνούμε σε, και προσπαθούμε να τηρούμε, βασικές αρχές, τις παρακάτω:

“Αγάπη για το Άθλημα και τον Σύνδεσμο, μίσος για κανέναν, Αυθεντικό περιεχόμενο χωρίς “αυθεντία”, Σεβασμός και Ειλικρίνεια χωρίς δεσμεύσεις”.

Πλέον μετά από αρκετά χρόνια εσωστρέφειας (γιατί υπάρχουν μερικά Gigabyte εσωτερικών μας συζητήσεων που δεν θα δημοσιευθούν ποτέ..) σιγά-σιγά τολμάμε να κάνουμε πράγματα που πριν καιρό θα μας ήταν αδιανόητα. Π.χ. τα Red PointCast στα οποία σε λίγες ημέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο παραγωγής.

Έτσι σήμερα έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε στο Red PointCast#19 την πρώτη μας ηχητική συνέντευξη με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Β Development Team, Νίκο Καμπούρη.

Παρότι τεχνικοί λόγοι δεν μας επέτρεψαν να την κάνουμε όσο ποιοτικά θα θέλαμε κατορθώσαμε να μιλήσουμε για:

  • Τις εγχώριες διοργανώσεις
  • Το επίπεδο στις εθνικές κατηγορίες
  • Το ταλέντο του Έλληνα μπασκετμπολίστα
  • Γιατί ο Έλληνας δεν βγαίνει εκτός Ελλάδας να παίξει / προπονήσει.
  • Αν υπάρχει το σκεπτόμενο μπάσκετ και η ελληνική σχολή και γιατί.
  • Ολυμπιακός development team

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά τον Νίκο για τον χρόνο του και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον ίδιο και στο Project της Development Team.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Η Στολισμένη βιτρίνα

Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει πόσο επικίνδυνα για την ψυχική υγεία μπορούν […]

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x