Red PointCast Ep8. – Συζήτηση με τον Τόλη Λεούση

Red Emerald 1

Για μια ακόμα Κυριακή μαζευτήκαμε να συζητήσουμε τα δικά μας. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στην φάση που βρίσκεται άλλωστε δίνει αφορμή για μακροσκελείς και πολυποίκιλες συζητήσεις. Αυτή την φορά δεν είχαμε τους συνήθεις ύποπτους αφού οι περισσότεροι κάποια υποχρέωση είχαν.

Είχαμε όμως έναν Guest (που μας ήρθε από μόνος του) και που έδωσε μια διαφορετική δυναμική στην συζήτηση μας. Ο Τόλης Λεούσης δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του – σε μια ειλικρινή συζήτηση χωρίς ξύλινη γλώσσα και για μια σειρά από ζητήματα.

Ο Ναβάχο έβαλε τις δικές του πινελιές και στο τέλος καταλήξαμε πως μας άρεσε τόσο που ίσως να το επανεπιχειρήσουμε και στο μέλλον. Η ερασιτεχνική μας παραγωγή έχει κάποια θέματα με τον ήχο στο 1¨06, 1¨18 και λίγο πριν το τέλος 1″24. Ρίξαμε την ευθύνη στον ET και στους κακούς hacker που ήθελαν να υποκλέψουν το τι λέγαμε… η αλήθεια όμως είναι πως μας πρόδωσε το VOIP και ελπίζουμε να μην σας σπάσει πολύ τα νεύρα. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σας.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Πολλή γκρίνια λίγος κόσμος

Πολλή γκρίνια λίγος κόσμος. Αυτό θα μπορούσε να ήταν, εντελώς λιτά και […]

Subscribe US Now

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x