RPG Radar: Devon Hall Scouting Report

Manolo 77

Καλό μήνα σε όλους! Μπήκε, λοιπόν, ο Απρίλης και, για 3η σερί χρονιά, η off season για τον Ολυμπιακό ξεκινάει νωρίς, καθώς έχει απομείνει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι ακόμη, για την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Για τους επόμενους 5 μήνες, όλοι εμείς οι basket-holics, θα αρκεστούμε σε αγώνες διαφόρων διοργανώσεων ανά τον κόσμο και φυσικά στο αγαπημένο μας hobby, το scouting οικονομικών και ποιοτικών παικτών, με προοπτική! Από πέρυσι, χάρις στην ιδέα του Red Emerald, γεννήθηκε το RPG Radar, το οποίο σας συντροφεύει σε αυτή την ατέρμονη μεταγραφική… ημέρα της μαρμότας! Και φέτος, με την ανανεωμένη έκδοσή του, έχουμε ήδη «εισχωρήσει» στα περισσότερα πρωταθλήματα της νότιας και ανατολικής Ευρώπης, προς ανεύρεση ταλαντούχων παικτών. Έτσι, στις επόμενες 4 αναρτήσεις, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας πιο δυτικά, σε Γερμανία και Γαλλία.

Επόμενος σταθμός, είναι η γερμανική BBL, ένα πρωτάθλημα ανερχόμενο, στο οποίο τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αξιόλογες ομάδες (Ludwigsburg, Oldenburg, Hamburg Towers εσχάτως), αλλά και παίκτες που κάνουν το step up στην Euroleague (Walkup, Hollins κ.α.). Η αλήθεια είναι ότι η άνοδος της διοργάνωσης ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς ομάδες όπως οι Bayern, Alba, Ulm, Ludwigsburg έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο, το οποίο στηρίζουν και τα αποτελέσματα του δεν αργούν να φανούν.

Παρόλα αυτά, η επαφή μου με το γερμανικό μπάσκετ, την τελευταία διετία, εξαντλείται στη θέαση αγώνων των ομάδων που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (με τη συμμετοχή στη φετινή χρονιά, εκτός EL, να περιορίζεται μόνο σε 2, στην Bamberg στο BCL και στη Ratiopharm Ulm στο Eurocup), αλλά και σε κάποια σημαντικά παιχνίδια, που έχω «λοκάρει» για παρακολούθηση παικτών. Φέτος, λοιπόν, παρά τα μηνύματα που έχω λάβει από πολλούς για τον Jaleen Smith, ο οποίος φυσικά και είναι υλικό RPG Radar, δε θα διαβάσετε για αυτόν, γιατί δεν έχω πλήρη εικόνα από παιχνίδια του και ας είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα guard, που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.

Αντίστοιχα, δύο παίκτες που είχα σε εκτίμηση από πέρυσι και έγινε το απαραίτητο video scouting φέτος (να πούμε ότι μεγάλη μερίδα παικτών μένει εκτός της τελικής μας λίστας, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη γίνει «δουλειά» για αυτούς), όπως ο Troy Caupain της Ulm και ο Matt Mobley των Fraport Skyliners, τελικά έμειναν εκτός νυμφώνος, καθώς ο μεν πρώτος δεν παρουσίασε σημαντική βελτίωση σε σχέση με την περσινή σεζόν, ο δε δεύτερος, παρά το ταλέντο και την έφεση στο σκοράρισμα, εκτιμώ ότι λόγω αγωνιστικού στυλ και υψηλού USG%, σε συνδυασμό με το ότι είναι ένας μονοδιάστατος παίκτης χωρίς να δίνει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, δύσκολα έχει θέση στην Euroleague.

Συνεπώς, η 1η μου επιλογή από τη Γερμανία, είναι ένας ισορροπημένος guard, που μπορεί να μην είναι εντυπωσιακός στο παιχνίδι του, ωστόσο κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ σε ικανοποιητικό βαθμό και θεωρείται καλύτερο Euroleague fit από τους προαναφερθέντες. Ο λόγος για τον Devon Hall, ένα ρούκι στην Ευρώπη με τη φανέλα της ανανεωμένης Bamberg, ο οποίος διανύει φέτος την 3η επαγγελματική του σεζόν! Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά την περίπτωση του.

Το παρελθόν

Γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 1995, στην «μπασκετομάνα» Virginia, ο Hall ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, από το American football, ακολουθώντας τα χνάρια του μεγαλύτερου αδελφού του, Mark Hall Jr. Παρά το γεγονός ότι στεκόταν αξιοπρεπώς σαν quarterback, γρήγορα κατάλαβε ότι ήταν «φτιαγμένος» για το μπάσκετ! Έτσι, λοιπόν, την τριετία 2010 – 13 θα γινόταν μέλος της μπασκετικής ομάδας του τοπικού γυμνασίου Cape Henry, με το οποίο εκτός της αγωνιστικής του επιτυχίας, ο ίδιος θα είχε και πλούσια δράση σε φιλανθρωπίες. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, ο Hall παραμένει ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, κάτι το οποίο απέδειξε πριν μερικούς μήνες, δωρίζοντας $30.000 στο σύλλογο Wave Basketball Club, στη Virginia, προκειμένου να τον ενισχύσει οικονομικά και να βοηθήσει τους νεαρούς αθλητές να έχουν τα απαραίτητα εφόδια, για να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και μακριά από κακοτοπιές.

Και εντός παρκέ όμως, ο Hall έδειξε το ταλέντο του, αναγκάζοντας φημισμένα κολέγια της Division I να ασχοληθούν μαζί του. Η επιλογή του θα ήταν οι Virginia Cavaliers και λόγω εντοπιότητας, αλλά και λόγω του παραδοσιακά υψηλού ποσοστού αποφοίτησης, από αυτό, Αφροαμερικανών! Σε ένα top πανεπιστημιακό πρόγραμμα με προπονητή τον Tony Bennett, ένα εκ των μόλις τεσσάρων προπονητών με κατάκτηση τίτλου NCAA, έχοντας στο παρελθόν καριέρα ως παίκτες στο ΝΒΑ (οι υπόλοιποι 3 είναι ο μακαρίτης John Thompson, ο θρύλος του Georgetown, o Billy Donovan και ο Kevin Ollie), ο Hall προτίμησε να μείνει μία σεζόν εκτός δράσης, προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω ως παίκτης, καθώς ο ανταγωνισμός στο ρόστερ ήταν ήδη μεγάλος.

Συνεπώς, θα έμπαινε στο παρκέ για τους Cavaliers τη σεζόν 2014 – 15 ως red shirt freshman. Παρόλα αυτά, ο ρόλος του θα ήταν περιορισμένος, σε μια ομάδα όπου δέσποζαν παίκτες όπως οι London Perrantes, Marial Shayok, Malcolm Brogdon και Justin Anderson στo back court, καθώς και οι «Ευρωπαίοι» Anthony Gill, Mike Tobey και Darion Atkins στη front line! Εκείνη τη χρονιά, που το Virginia δεν κατάφερε να φθάσει μακριά στο NCAA Tournament, μένοντας έξω μόλις στο 2ο γύρο από το Michigan State, o Hall αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με 10’ μ.ο., έχοντας χαμηλά νούμερα (1.8 pts, 0.7 rebs και 0.8 ast ανά αγώνα).

Την επόμενη σεζόν, παρά την αποφοίτηση του Anderson αλλά και του Atkins, η περιφέρεια των Cavaliers, παρέμενε «υπερφορτωμένη», καθώς είχε έρθει με μεταγραφή ένας ακόμη ταλαντούχος guard, o Darius Thompson, ενώ η front line ενισχύθηκε με το Mamadi Diakite! Ο Hall, πάντως, ως «παλιότερος» στο ρόστερ είχε πια ενεργό ρόλο, ως red shirt sophomore, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με τις στατιστικές επιδόσεις του. Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια (20 ως βασικός) με 22’ χρόνο συμμετοχής μ.ο., έχοντας 4.3 pts (76% στις βολές, 37.5% στα σουτ εντός παιδιάς και 33% στα τρίποντα), 2.6 rebs, 0.5 κλεψίματα και 2 asts για 0.9 λάθη ανά αγώνα. Αυτή τη χρονιά, οι Cavaliers έφθασαν πιο ψηλά, ένα βήμα πριν το F4, αλλά αποκλείστηκαν στη φάση του Elite 8, χάνοντας με 62 – 68 από το Syracuse, σε ένα παιχνίδι, όπου σε 32’, ο Hall είχε 2 pts, 4 rebs και 5 asts, ενώ ο Thompson σε μόλις 13’ «έγραψε» 9 pts, 1 rebs και 1 ast.

Η επόμενη, θα ήταν μια σεζόν μεγάλων αλλαγών για το Virginia, καθώς αποφοίτησαν τρεις σημαντικοί, για το πρόγραμμα, παίκτες, οι Gill, Tobey και Brogdon, ενώ αντίθετα ήρθε μόνο ένας παίκτης με προοπτική, ο Kyle Guy! O Hall θα ήταν πλέον ο βασικός combo guard δίπλα στον Perrantes, πραγματοποιώντας την καλύτερη του σεζόν μέχρι τότε. Μπορεί η ομάδα να αποκλείστηκε μόλις στο 2ο γύρο του NCAA Tournament, με το βαρύ 39 – 65 από τη Florida, ωστόσο ο Hall αγωνίστηκε συνολικά σε 34 παιχνίδια (όλα ως βασικός), έχοντας 8.3 pts (77.6% στις βολές, 40.8% στα σουτ εντός παιδιάς και 37.2% στα τρίποντα), 4.4 rebs, 0.5 κλεψίματα και 1.9 asts για 1 λάθος μ.ο.

Την επόμενη σεζόν, θα γινόταν η «έκρηξη» του Hall, με περισσότερες ευθύνες πλέον, μετά την αποφοίτηση των Perrantes, Shayok και την αποχώρηση του Thompson με μεταγραφή. Το καλοκαίρι του 2017 δούλεψε σκληρά, όπως θα δούμε παρακάτω και στις δηλώσεις του Bennett, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί βελτιωμένος, ειδικά στην επίθεση! Έχοντας πλέον την μπαγκέτα της ομάδας, σε ένα σύνολο σκληροτράχηλο, με έμφαση στην άμυνα, το οποίο επιθετικά βασιζόταν στον ίδιο και στον Guy, ο Hall άρχισε να «χτίζει» καλό όνομα, βάζοντας υποψηφιότητα ακόμη και για μια θέση στο draft! To Virginia ξεκίνησε «τρένο» τη χρονιά, με ρεκόρ 17 – 1 στην ACC, κατακτώντας το νούμερο 1 seed και τον τίτλο της περιφέρειας, με νίκη 68 – 62, απέναντι στους North Carolina Tarheels! Ωστόσο, παρά τις φιλοδοξίες εκείνη τη σεζόν, έπεσε θύμα μιας μεγάλης έκπληξης στον 1ο κιόλας γύρο του NCAA Tournament, χάνοντας με 54 – 74 από το «άσημο» UMBC (University of Maryland Baltimore County).

Η κολεγιακή καριέρα του, μπορεί να έληξε άδοξα, όσον αφορά την πορεία του Virginia, ωστόσο έχοντας ο ίδιος κάνει σπουδαία σεζόν, η οποία επιβραβεύθηκε με τη συμμετοχή του στη 2η καλύτερη 5αδα της περιφέρειας και στην καλύτερη αμυντική 5αδα της ACC, είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν ενόψει του draft. Μάλιστα οι πολύ καλές εμφανίσεις του στο δεύτερο σημαντικότερο pre draft event, στο Portsmouth Invitational Tournament, με το πολυσύνθετο παιχνίδι του, όπου σε 3 αγώνες είχε 17.3 pts, 5.7 rebs και 3.3 asts μ.ο., ανάγκασαν πολλούς scouter να συγκρατήσουν το όνομα του! Και πράγματι, τη βραδιά του draft επελέγη στη διαδικασία, στο τέλος του 2ου γύρου και συγκεκριμένα στο νούμερο 53 από τους OΚC Thunder!

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε με την ομάδα στο Summer League, με θετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, δεν κατάφερε να «τρυπώσει» στο ρόστερ των Thunder και έτσι ο πρώτος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν η Αυστραλία και οι Cairns Taipans! Παρόλο που η ομάδα είχε στόχους, το κακό της ξεκίνημα και οι μαζεμένες ήττες, έπαιξαν ρόλο στη συνολικά κακή σεζόν που είχε, μένοντας στην τελευταία θέση με ρεκόρ μόλις 6 – 22. Η αλήθεια είναι ότι συνήθως σε αυτό το πρωτάθλημα «ευδοκιμούν» παίκτες με ένστικτα σκόρερ, οι οποίοι μπορούν και να δημιουργήσουν για τους συμπαίκτες τους, με τον Hall να είναι αρκετά πληθωρικός μεν, με αθόρυβο στυλ παιχνιδιού δε. Σε αντίθεση με τον αντικαταστάτη του Scott Machado, ο οποίος στα 2 χρόνια του στους Taipans, παρέα με τον Cam Oliver, έχει δημιουργήσει ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο ξένων! Κλείνοντας την παρένθεση, να πούμε ότι ο Hall αγωνίστηκε και στα 28 παιχνίδια με μέτρια νούμερα. Είχε 9.2 pts (75% στις βολές, 36.3% στα σουτ εντός παιδιάς και 33.9% στα τρίποντα), 4.4 rebs, 0.7 κλεψίματα και 2.4 asts για 1.3 λάθη μ.ο.

Το Φεβρουάριο του 2019, μετά το πέρας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην NBL, συνέχισε στην G League, με τη θυγατρική των Thunder, την OΚC Blue, «μετρώντας» σε 10 παιχνίδια 7.3 pts, 1.4 rebs και 1.5 asts μ.ο. Το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, τον βρήκε πάλι στην G League, με την OΚC Blue, με τις καλές του εμφανίσεις να του ανοίγουν την πόρτα του ΝΒΑ! Σε 30 αγώνες είχε 15.6 pts (86% στις βολές, 45.5% στα σουτ εντός παιδιάς και 36% στα τρίποντα), 5.7 rebs, 0.7 κλεψίματα και 4 asts για 2.1 λάθη μ.ο.

Ο Billy Donovan, βλέποντας ότι ήθελε ένα ρολίστα στους Thunder, έναν περιφερειακό με μέγεθος, έδωσε την ευκαιρία στο Hall, ο οποίος πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο ΝΒΑ, χωρίς πάντως να συμμετάσχει στη φούσκα του Ορλάντο. Αγωνίστηκε συνολικά σε 11 παιχνίδια με 1.8 pts (50% στις βολές, 20% στα σουτ εντός παιδιάς και 23.5% στα τρίποντα), 0.6 rebs, 0.4 κλεψίματα και 1.2 asts για 0.5 λάθη μ.ο. Παρόλο που ο Hall δε συμμετείχε στο Orlando bubble, η περσινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στο Virginia, Justin Anderson, είχε την τιμή να αποτελεί μέλος της USA Team (απαρτιζόμενη κυρίως από παίκτες της G League) στα δύο προκριματικά παιχνίδια, που έδωσε για το AmeriCup. Μάλιστα στη νίκη επί του Π. Ρίκο αγωνίστηκε 10′, πετυχαίνοντας 5 pts με 1/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα, δίνοντας και μία τελική πάσα.

Το καλοκαίρι, δεδομένου ότι η σεζόν στις ΗΠΑ θα ξεκινούσε αργά, προτίμησε την πιο ασφαλή λύση της Ευρώπης και φαίνεται να δικαιώνεται για αυτή του την επιλογή. Σε ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο στην Bamberg, υπό τις οδηγίες του Δανού προπονητή, Johan Roijakkers, ο Hall είναι εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, σε μια περιφέρεια, όπου έχει βρει τα ιδανικά συμπληρώματα στα πρόσωπα των Tyler Larson και Michele Vitali! Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια συνολικά για το γερμανικό πρωτάθλημα και το BCL, «μετρώντας» 14.2 pts (83.2% στις βολές, 46.7% στα σουτ εντός παιδιάς και 37.9% στα τρίποντα), 4.1 rebs, 0.8 κλεψίματα και 3.8 asts για 2.5 λάθη.

Πριν προχωρήσουμε, όμως, στην καθιερωμένη video analysis, αξίζει να αναφερθούμε λίγο στη φετινή παρουσία του στη γερμανική ομάδα και αν το αγωνιστικό παιχνίδι και το πακέτο δεξιοτήτων του, θα μπορούσε να ενσωματωθεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Το προφίλ

Κατ’ αρχήν να πούμε ότι ο Hall αποτελεί το λεγόμενο glue guy στην περιφέρεια της Bamberg, καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Ιταλό off ball shooter Vitali και τον on ball scoring guard Tyler Larson. Μάλιστα, με τον τραυματισμό του δεύτερου μεσούσης της σεζόν, ο Hall «βγήκε μπροστά» στο σκοράρισμα αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά.

Γενικά θα χαρακτήριζα το Hall ως έναν περιφερειακό …«ταμάμ» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς παρόλο που δεν είναι ούτε αυθεντικός άσος, ούτε καθαρό 2άρι, διαθέτει μεγάλη ισορροπία στην επίθεση, χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες. Είναι «παίκτης οικονομίας», που μπορεί να ανταποκριθεί σε όποιο ρόλο του ανατεθεί, καθώς μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα σε ικανοποιητικό βαθμό, αν και δεν είναι σε κανένα τομέα elite. Παίρνει σωστές αποφάσεις και μπορεί άνετα να αγωνιστεί ως ατόφιος point guard, ενώ το μέγεθος του τον βοηθάει και στο post παιχνίδι. Επίσης, διαθέτει αμυντικό φίλτρο, πράγμα σημαντικό στο ανώτερο επίπεδο, καθώς μπορεί να αμυνθεί απέναντι και σε περιφερειακούς και forwards. Ως αγωνιστικό στυλ θα τον παρομοίαζα με το Jamon Gordon, ίσως λιγότερο σκληροτράχηλο στην άμυνα και χωρίς την ηγετική στόφα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Είναι αρκετά καλός σουτέρ, τόσο από μέση, όσο και μακρινή απόσταση και το θετικό με την περίπτωση του είναι ότι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως on ball και ως off ball guard, γεγονός που λύνει τα χέρια του εκάστοτε προπονητή. Άρα, ο Hall μπορεί να χαρακτηριστεί ως παίκτης με 2-way profile, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το επίπεδο της Euroleague, σε συνδυασμό με τα φυσικά προσόντα και το «μυαλωμένο» παιχνίδι του.

Φθάνουμε, λοιπόν, στο σημείο που θα προσπαθήσουμε να εξακριβώσουμε αν ο παίκτης θα μπορούσε να σταθεί στον Ολυμπιακό. Η απάντηση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, αφενός διότι δε γνωρίζουμε την υπόλοιπη στελέχωση στην περιφέρεια και αφετέρου τα οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα κινηθεί η ομάδα… Θα προσπαθήσω να «τριπλάρω», λέγοντας ότι αν π.χ. ο Hall ήταν στο φετινό ρόστερ αντί του Jenkins, ίσως τα προβλήματα που βγήκαν στη διάρκεια της σεζόν να μην είχαν εμφανιστεί, γιατί θα προσέδιδε μέγεθος, αμυντικό effort, σουτ και σλάσινγκ, αλλά και οργάνωση, δηλαδή ένα πολυσύνθετο πακέτο. Μπορεί να μην είναι ο θεαματικός παίκτης, αλλά θα μπορούσε να «κολλήσει» καλά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες της περιφέρειας.

Παρόλα αυτά, για τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό 3η σερί σεζόν μακριά από επιτυχίες και τη δίψα για ανάκαμψη μεγαλύτερη από ποτέ, δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει υπομονή για έναν παίκτη από το χαμηλότερο επίπεδο, με μόλις 1 χρόνο ευρωπαϊκή εμπειρία. Ίσως ένας παίκτης του status του Hall, να είχε θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς, αν και εφόσον τελικά αποκτηθεί ένας ακριβός scoring guard όπως ο Lloyd και για τη 2η θέση της περιφέρειας προτιμηθεί ένας πιο οικονομικός guard με παρόμοια στοιχεία (βλ. Darius Thompson), που θα μπορεί να αγωνιστεί με όλους τους υπόλοιπους περιφερειακούς και να κάνει αρκετά πράγματα στο παρκέ.

Αν, επίσης, στο νέο ρόστερ δαπανηθεί και ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ για center, χωρίς να απομείνει υψηλό συμβόλαιο και για back up PG, τότε κάποιος σαν το Hall, ακόμη και ο ίδιος, θα είχε θέση στην ομάδα, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι θα στηριχθεί εντός και … εκτός της ομάδας και να μην επαναληφθεί π.χ. η ιστορία με τον Goss! Αλλά επειδή οι απαιτήσεις και η πίεση τη νέα περίοδο, αναμένεται να είναι υψηλές, ίσως δεν υπάρχει πια περιθώριο για «στοιχήματα», ειδικά σε μια νευραλγική θέση και πιο σίγουρες λύσεις, όπως οι Walkup, Hackett, J. Grant να είναι προτιμότερες, όσο και αν είναι ακριβότερες… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί το φετινό λάθος και σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός να κινηθεί για ένα αναπληρωματικό άσο, ο οποίος θα μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα μόνος του, αλλά και να αγωνίζεται ταυτόχρονα με το Σλούκα, προσφέροντας σε πολλούς τομείς.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ

Tony Bennett (Virginia Head Coach – at his senior year): “Έχει δουλέψει σαν τρελός στα τελειώματα του… Τον παρακαλουθώ, πως έχει δουλέψει στα σουτ, προσπαθώντας να το μεταφέρει και στους αγώνες.”

Tony Bennett (Virginia Head Coach): “Ο Hall είναι ένας αφοσιωμένος παίκτης με υπομονή, ο οποίος δούλεψε όλα τα χρόνια. Έχει υπάρξει μέρος σπουδαίων ομάδων εδώ και έδειξε μεγάλη βελτίωση σταδιακά. Κανείς δεν έχει δουλέψει τόσο σκληρά όπως ο Devon, μου θυμίζει κάπως τον Brogdon, πόσο κίνητρο έχει και πως εργάζεται.”

Jason Williford (Virginia Associate Head Coach): “Είναι ένας 2-way παίκτης. Μπορεί να σκοράρει, να αμυνθεί σε παραπάνω από μια θέσεις και έχει πολύ καλό χαρακτήρα.”

Will Dawkins (OKC Thunder Vice President of Basketball Operations): “Νιώθουμε ότι ήδη τον ξέρουμε πολύ καλά. Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί πολύ κάθε χρόνο στην καριέρα του και μπορεί να παίξει είτε με την μπάλα στα χέρια του, είτε χωρίς αυτή.”

Mike Kelly (Cairns Taipans Head Coach): “Ψάχνοντας κάποιον στην περιφέρεια για να κλείσουμε το ρόστερ, θέλαμε ένα guard που να μπορεί να σουτάρει, να αμυνθεί και να δημιουργεί. Ο Devon έχει αποδείξει και στο Virginia και στο Summer League ότι μπορεί να κάνει όλα αυτά σε πολύ υψηλό επίπεδο.”

Johan Roijakkers (Brose Bamberg Head Coach): “Με τον Devon φέρνουμε στην ομάδα ένα μαχητικό guard με καλό σουτ. Έχει παίξει σε μια κορυφαία αμυντική ομάδα στο Κολέγιο και διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά.”

 

RPG RATING: 61.6

 

SOURCES

https://thunderousintentions.com/2020/10/18/okc-thunder-devon-hall-review/

https://www.wtkr.com/sports/pro-basketball-player-virginia-beach-native-devon-hall-pledges-30-000-for-youth-basketball

https://playersbio.com/devon-hall/

https://247sports.com/college/virginia/Article/Virginia-Basketball-Two-UVA-stars-to-play-for-USA-Basketball-AmeriCup-2020-Justin-Anderson-Devon-Hall–143769394/

https://www.streakingthelawn.com/2018/6/22/17490586/three-reasons-devon-hall-is-a-good-fit-for-the-okc-thunder-oklahoma-city-virginia-uva

https://www.streakingthelawn.com/2017/12/12/16767144/devon-hall-a-force-for-the-hoos-this-season-virginia-basketball-kyle-guy-tony-bennett

https://247sports.com/college/virginia/Article/Virginia-Cavaliers-Basketball-UVA-guard-Devon-Hall-is-generating-buzz-ahead-of-NBA-Combine-118248438/

https://okcthunderwire.usatoday.com/2020/07/16/billy-donovan-going-to-take-us-some-time-to-get-chemistry-back/

https://www.cbssports.com/fantasy/basketball/news/devon-hall-signs-with-australian-club/

https://www.smh.com.au/sport/basketball/nbl-lures-another-nba-draftee-as-devon-hall-joins-cairns-20180812-p4zx10.html

https://www.tropicnow.com.au/2018/august/12/nba-draft-pick-rounds-out-the-taipans-line-up

https://www.brosebamberg.de/saison/news/nachricht/artikel/brose-bamberg-verpflichtet-devon-hall-elias-lasisi-verlaesst-den-verein/

https://www.usab.com/basketball/players/mens/h/hall-devon.aspx

https://basketball.realgm.com/player/Devon-Hall/Summary/56796

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Next Post

Aperitif Ep.27 (02/04/2021) - Η Έρημος Σαχάρα

Subscribe US Now

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x